Menu Sluiten

Leveranciers Vergaderen Kust

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist.

Belgian Coast Hotels

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist. 

Voor elk budget is er bij ons een hotel te vinden onder een van volgende Accor merken:

  • ibis Budget: betaalbare hotels met compacte kamers 
  • ibis: comfortabele 3-sterrenhotels 
  • ibis Styles: unieke hotels met creatief design 
  • Mercure: kwaliteitsvolle 4-sterrenhotels 

Belgian Coast Hotels is er in gespecialiseerd om je een A tot Z formule voor te stellen zodat je verder geen zorgen hebt en dit alles via een vaste contactpersoon. Van overnachtingen en teambuildings tot (residentiële) seminaries, voor iedere aanvraag hebben wij het juiste antwoord.

Wil je meer informatie, een offerte op maat of heb je vragen en opmerkingen? Vul dan dit formulier in en wij contacteren jou zo spoedig mogelijk!

More info

tags: Aanbeveling Vergaderen Kust – Advies Vergaderen Kust – Expert Vergaderen Kust – Hotels Aan Zee – Hotels Kust – 

Wenst u meer info over leveranciers vergaderen kust kijk dan vlug op https://belgiancoasthotels.be | Leveranciers Vergaderen Kust

De Zee | Cadeaubonnen | Belgische Kust | Teambuilding | Vergaderen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers vergaderen kust

envelope facebookf instagram whatsapp nederlands nederlands franais english deutsch home verhuur events teambuildings uw jacht kan renderen opleidingen contact menu home verhuur events teambuildings uw jacht kan renderen opleidingen contact zeilevents en teambuilding meer info een ervaren schipper recente jachthaven op maat gemaakte programmas onze bedrijfsuitjes met zeilen bieden de ideale invulling voor een ontspannen dag op het water in zeeland waarbij je eventueel actief mee kunt doen met het besturen van de zeilboot als teambuilding. Lijkt het je leuk om een teambuilding inclusief zeilen te boeken bij ons kun je zeilen met teambuilding aangevuld met een lunch borrel of een ontbijtje. Bijzondere bedrijfsuitjes inclusief zeilen in de omgeving van zeeland niets is zo veranderlijk als de zee. Samen met jouw collega s klanten of relaties kun je bij ons een leuke.

home hotel wellness business restaurant cadeau nl fr en infohoteldonny.com donnylaan de panne belgi contact huize mamoesh nl nl fr en home hotel wellness business restaurant cadeau business een dagje zee met het bedrijf valt niet te versmaden leveranciers vergaderen kust zijn vaak gezocht Vergaderaars die echt een frisse wind door hun hoofden willen laten waaien die blijven gewoon voor een residentile meeting. Pas dan kan je voluit het nuttige aan het aangename koppelen. Met n een meeting n een verkwikkende nachtrust in een vier sterren kusthotel dus. Een van de grote voordelen van vergaderen aan de kust is alvast dat je van de vergaderzaal zo in de natuur of op het strand bent. Van hotel donny naar de duinen het strand en de zee is enkele minuten te voet. Geen gedoe met transfers tijdverlies of files. Naar de kust komen om te vergaderen is volop genieten productief samenw.

Interesse in Leveranciers vergaderen kust

welkom kamers praktisch bar lounge amp terras diensten omgeving contact beoordelingen boek hier ten lande ten lande hotel bar lounge terras graag verwelkomen wij u in ons sfeervolle hotel. Naast het hotel beschikken wij over een gezellige bar lounge terras en een aparte ruimte voor bijeenkomsten. Onze ligging is ideaal voor een bezoek aan het historische brugge min gent min of de kust min. Wij beschikken over decoratief ingerichte hotelkamers van klein tot groot met allemaal een eigen badkamer gratis wifi en flatscreen tv Een keuze maken in leveranciers vergaderen kust Aan de achterzijde een ruime prive parking overdekte fietsenstalling en aparte ingang naar de kamers die bereikbaar zijn. In de prachtige bosrijke en landelijke omgeving rond ons hotel liggen diverse mooie wandel en fietsroutes.