Menu Sluiten

Leveranciers Vergaderfaciliteiten

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en…

Op zoek naar een EXPO HALL?

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.

Elk van onze 3 expohallen heeft een centraal hoger gedeelte 9m vrije hoogte en 2 lagere mezzanines. Er is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens kunnen binnen rijden. De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties. Aanpalend is er een business center. Combineer uw vergadering met een Karting evenement voor een fantastische beleving en om de teamspirit te versterken! We organiseren ook helikoptervluchten nabij Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

Ons aanpalend Business Center is uitgerust en hebben een oppervlakte van 12 tot 300 m². Onze Brasserie met een Frans-Belgische keuken en verse seizoensgebonden producten biedt uw bezoekers een extra troef. Bij mooi weer kan u ook genieten van onze stijlvolle terras in een verrassend groen kader.

Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en Catering.

More info

tags: Expo Partner – Expohallen – Expohallen Brussel – Leveranciers Meetings – Meetings – 

Wenst u meer info over leveranciers vergaderfaciliteiten kijk dan vlug op https://www.brusselsgate.be/nl_BE/ | Leveranciers Vergaderfaciliteiten

Events | Beurzen | Vergaderen | evenementen organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers vergaderfaciliteiten

overslaan en naar de inhoud gaan nieuws carrire partnerzone en nl fr de es it fi sv ru pl da tr home over netwerk partners leveranciers contact home over over ad international is het eerste en belangrijkste samenwerkingsverband op de autoaftermarket. Adi blijft ook vandaag een belangrijke drijvende kracht in de distributie van vervangingsonderdelen producten apparatuur en accessoires aan professionele herstellers. Autodistribution international autodistribution international afgekort adi is een toonaangevende onderneming in de autosector met grossiers voor de distributie van autoonderdelen gereedschap accessoires en uitrusting.het bedrijf is actief in landen in europa noordafrika en centraalazi. Via parts adi breidt het zijn voetafdruk uit naar andere continenten. Hoofdkantoor het adihoofdkantoor is gevestigd in kortenberg belgi op slechts minuten van de luchthaven van brussel en minuten van de europese hoofdstad. De kantoren beschikken over vergaderfaciliteiten om op regelmatige basis adipartne.

electrotest uw duurzame partner in veiligheid nl fr home over ons diensten opleidingen nieuws publicaties jobs contact mijn account electrotest maakt snelladers beschikbaar voor derden in zijn nieuwe gebouw enkele weken geleden is electrotest verhuisd naar een gloednieuw kantoor in melsbroek leveranciers vergaderfaciliteiten zijn zeer populair De ruim werknemers namen hun intrek in een bijna energieneutraal gebouw met allerhande technische innovaties. Electrotest biedt er ook opleidings en vergaderfaciliteiten aan voor ondernemingen in de buurt Wat omvat leveranciers vergaderfaciliteiten Op de site staan reguliere laadpalen voor hybride voertuigen. Vooraan het gebouw staan twee snelladers die ook voor derden beschikbaar zijn. Dit is de eerste kmo met een dergelijk oplaadaanbod. Sterk groeiende keuringsorganisatie de inspecteurs van elektrotest voeren over heel belgieuml wettelijk verplichte controles uit op elektrische gas en brandinstallaties stookolie en drukinstallaties hijs en hefwerktuigen liften energie hellip daarnaast worden er heel wat opleidinge.

Wat je wil weten over Leveranciers vergaderfaciliteiten

spring naar inhoud noordlaan dendermonde mail katrien.moensvoka.be bel bc dendermonde bedrijvencentrum bc dendermonde bedrijvencentrum welkom praktisch geschiedenis contacteer ons gallerij bedrijvencentrum dendermonde het bedrijvencentrum is samen met voka kamer van koophandel gehuisvest in het huis van de ondernemer aan de noordlaan te dendermonde. Troeven het bedrijvencentrum stelt moderne uptodate kantoren ter beschikking van jonge ondernemingen. Daarnaast kunnen ze ook een beroep doen op een ruim pakket aan diensten en faciliteiten managementadvies vergader accommodatie gemeenschappelijke keuken . Ligging noordlaan onmiddellijke aansluiting naar aalst oprit e in zele mechelen gent gebouw . M kantoor en vergaderruimte de meest geavanceerde ictinfrastructuur parking eigen parking binnen een straal van m. Plaats voor voertuigen infrastructuur kantoor en ve.