Menu Sluiten

Vergaderfaciliteiten

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en…

Op zoek naar een EXPO HALL?

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.

Elk van onze 3 expohallen heeft een centraal hoger gedeelte 9m vrije hoogte en 2 lagere mezzanines. Er is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens kunnen binnen rijden. De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties. Aanpalend is er een business center. Combineer uw vergadering met een Karting evenement voor een fantastische beleving en om de teamspirit te versterken! We organiseren ook helikoptervluchten nabij Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

Ons aanpalend Business Center is uitgerust en hebben een oppervlakte van 12 tot 300 m². Onze Brasserie met een Frans-Belgische keuken en verse seizoensgebonden producten biedt uw bezoekers een extra troef. Bij mooi weer kan u ook genieten van onze stijlvolle terras in een verrassend groen kader.

Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en Catering.

Informatie over vergaderfaciliteiten.

Vergaderfaciliteiten zijn voortdurend bezig hun voorzieningen aan te passen om de best mogelijke ervaring te bieden aan klanten en congresgangers.

Als u een Vergaderfaciliteit wilt boeken, is het belangrijk dat u uw huiswerk doet om er zeker van te zijn dat u er een kiest die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Er zijn tientallen soorten vergaderfaciliteiten. Veel daarvan bieden echter slechts een handvol diensten aan, en veel andere bieden slechts het absolute minimum. Het is belangrijk dat u een vergaderfaciliteit kiest met een comfortabele werkruimte, een professionele uitstraling, een gunstige locatie en eersteklas diensten.

Weet precies hoeveel mensen er in uw groep zullen zitten.

<p.

More info

tags: Expo Partner – Expohallen – Expohallen Brussel – Leveranciers Meetings – Meetings – 

Wenst u meer info over vergaderfaciliteiten kijk dan vlug op https://www.brusselsgate.be/nl_BE/ | Vergaderfaciliteiten

evenementen organisatie | Vergaderen | Beurzen | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vergaderfaciliteiten

kamers culinair meeting events aanbiedingen galerij locatie boek nederlands english franais n nederlands english franais menu menu meeting en events you are here home meeting en events previousnext meeting amp events zoekt u de perfecte locatie voor uw seminarie of evenement hotel aragon beschikt niet over vergaderfaciliteiten vergaderfaciliteiten zijn in trek Maar onze zusterhotel grand hotel casselbergh heeft zeker de geschikte zaal voor uw evenement. Ontdek een concept van luxe en service in hartje brugge informatie en reservatie salescasselbergh.com zalen onze vergaderzalen m zalen vergaderzalen amp boardrooms parkeerplaatsen gasten capaciteit grand hotel casselbergh grand hotel casselbergh beschikt over zalen en ruimtes voor iedere sfeer en stijl van tot maximaal gasten.in elke situatie zult u ervaren wat flexibele en betrokkenondersteuning persoonlijkeserviceen attente zorg betekenen. Te denken aan een passende ruimte de techniek voortreffelijke catering en alle andere voorzieningen. Contact previousnext veelgestelde vragen heeft het hotel vergaderfaciliteiten hotel aragon beschikt n.

projecten nieuws bureau contact nl fr en kantoor kwtb. Wommelgem b met oog op het ontvangen van hun clinteel en het optimaliseren van de werkvloer en vergaderfaciliteiten dringt een ingrijpende opfrisbeurt van de bestaande kantoren zich op. De eerste fase van deze totaalopdracht focust zich op het optimaliseren van de inkomhal en het onthaal niveau het creren van een nieuwe werkvloer voor zo n bedienden evenals het opfrissen van de bestaande vergaderfaciliteiten Selectie over vergaderfaciliteiten De opdrachtgever is een vleesverwerkingsbedrijf meer bepaald fijne vleeswaren en charcuterie vandaar de subtiele knipoog naar het beenhouwerijgebeuren door toepassing van rood opgevoegde wandtegeltjes en een ossebloedrode bevloering. De vergaderzalen worden vanuit het onthaal reeds aangekondigd door de integratie van een glazen vitrine voor het etaleren van hun producten. Daar het proeven van de vleeswaren deel uitmaakt van hun verkoopscultuur werd het idee van een degustatiekappel in het leven geroepen. Een sacrale ruimte waar hun delicatessen geproefd kunnen worden en verheve.

De discipline van Vergaderfaciliteiten

centrum hotel hotel de medici hotel in brugge home contacteer ons gallerij nederlands hotel ligging aanbiedingen kamers diensten vergaderen lokale evenementen omgeving reserveer online engels duits frans nederlands reserveer online nederlands english franais deutsch home hotel ligging aanbiedingen kamers diensten vergaderen lokale evenementen omgeving contacteer ons aankomst vertrek volw kind please select children ages promo code online reservatie omschrijving diensten ligging gallerij centrum hotel gelegen langs de prachtige reien van brugge hotel de medici is gelegen aan n van de mooiste reien van brugge op wandelafstand van de grote markt. Elk van onze kamers waarvan executive suites zijn ultiem betreffende comfort privsfeer en ontspanning. Ons hotel heeft tevens kamers beschikbaar aangepast aan rolstoelgebruikers. Kamers op aanvraag. Indien u graag uw kamer wenst te upgraden naar n van onze mooie.