Menu Sluiten

Vergadering Op Maat Organiseren

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist.

Belgian Coast Hotels

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist. 

Voor elk budget is er bij ons een hotel te vinden onder een van volgende Accor merken:

  • ibis Budget: betaalbare hotels met compacte kamers 
  • ibis: comfortabele 3-sterrenhotels 
  • ibis Styles: unieke hotels met creatief design 
  • Mercure: kwaliteitsvolle 4-sterrenhotels 

Belgian Coast Hotels is er in gespecialiseerd om je een A tot Z formule voor te stellen zodat je verder geen zorgen hebt en dit alles via een vaste contactpersoon. Van overnachtingen en teambuildings tot (residentiële) seminaries, voor iedere aanvraag hebben wij het juiste antwoord.

Wil je meer informatie, een offerte op maat of heb je vragen en opmerkingen? Vul dan dit formulier in en wij contacteren jou zo spoedig mogelijk!

More info

tags: Aanbeveling Vergaderen Kust – Advies Vergaderen Kust – Expert Vergaderen Kust – Hotels Aan Zee – Hotels Kust – 

Wenst u meer info over vergadering op maat organiseren kijk dan vlug op https://belgiancoasthotels.be | Vergadering Op Maat Organiseren

Vergaderen | Teambuilding | Belgische Kust | De Zee | Hotels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vergadering op maat organiseren

ga naar navigatie ga naar de hoofdinhoud menu seminars bruiloften het kasteel fotos blog contact partners veelgestelde vragen goede adressen juridische kennisgeving vertrouwelijkheid fr nl en uw bedrijfsevent in het chteau bayard op zoek naar een originele en stijlvolle locatie voor uw bedrijfsevent in belgi er ooit al bij stil gestaan om dit te organiseren in een kasteel een atypische locatie gelegen in het hart van een historische site dit kan in het prachtige chateau bayard dat u verwelkomt in zijn rustgevende groene omgeving. Neem contact op een bedrijfsevenement organiseren in een kasteel vloerverwarming dimbare led verlichting performante wifi geintegreerde projectieschermen bose geluidsinstallatie beamers podia pupiters en paperboards staan ter beschikking in onze diverse zalen het zicht op het park en de waterpartij krijgt u er bij alles voor een atypische werkdag vergadering op maat organiseren vlug rendement Laat u verleiden door deze magische omgeving en verwen uw medewerkers met een elegant en verfijnd bedrijfsevent. H.

loading… Solutions attendee management badge printing online meeting amp voting wireless voting tailormade media badge examples desk examples downloads cases contact news mar online algemene vergaderingen voor vennootschappen en verenigingen nu mogelijk in belgi door de coronauitbraak in heeft de federale regering diverse maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dankzij deze maatregelen werd het zo goed als onmogelijk voor belgische vennootschappen en verenigingen om zich te organisaren. n van de problemen was het organiseren van algemene vergaderingen door vennootschappen en verenigingen. Dankzij de beperkingen op fysieke vergadering is het immers onmogelijk om met tientallen aandeelhouders of leden bijeen te komen voor een algemene vergadering. Tijdens de eerste golf van de coronauitbraak heeft de federale regering bepaalde mogelijkheden geschept om hieraan tegemoet te komen meer info bekijken over vergadering op maat organiseren Deze tijdelijke maatregelen boden de mogelijkheid aan ve.

Meer info over Vergadering op maat organiseren

catalogi home over producten kantoor directiekantoor kantoor medewerkers zitten bureaustoelen bezoekersstoelen designstoelen stoelen voor wachtzaal receptie vergaderstoelen zitbanken en leunstoelen relax in the office opbergen organiseren verlichting accessoires akoestische oplossingen gemeenschappen vergadering opleiding scheidingswanden en afscheidingen diensten verwezenlijkingen nieuws catalogi partners contact fr bo.buro is uw partner gespecialiseerd in meubilair voor en inrichting van kantoren en werkruimtes. infoboburo.be chausse de lille tournai producten home producten bekijk ons uitgebreide productgamma voor elk van de onderstaande categorien. Kantoor zitten relax in the office opbergen amp organiseren verlichting amp accessoires akoestische oplossingen gemeenschappen vergadering amp opleiding scheidingswanden en afscheidingen contacteer ons infoboburo.be b rue du serpolet tournai navigatiemenu kantoor zitten relax in the office opbergen organiseren verlichting accessoires akoestische oplossingen gemeenschappen vergadering opleiding s.