Menu Sluiten

Organisatie Meetings Brussel

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en…

Op zoek naar een EXPO HALL?

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.

Elk van onze 3 expohallen heeft een centraal hoger gedeelte 9m vrije hoogte en 2 lagere mezzanines. Er is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens kunnen binnen rijden. De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties. Aanpalend is er een business center. Combineer uw vergadering met een Karting evenement voor een fantastische beleving en om de teamspirit te versterken! We organiseren ook helikoptervluchten nabij Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

Ons aanpalend Business Center is uitgerust en hebben een oppervlakte van 12 tot 300 m². Onze Brasserie met een Frans-Belgische keuken en verse seizoensgebonden producten biedt uw bezoekers een extra troef. Bij mooi weer kan u ook genieten van onze stijlvolle terras in een verrassend groen kader.

Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en Catering.

More info

tags: Expo Partner – Expohallen – Expohallen Brussel – Leveranciers Meetings – Meetings – 

Wenst u meer info over organisatie meetings brussel kijk dan vlug op https://www.brusselsgate.be/nl_BE/ | Organisatie Meetings Brussel

Vergaderen | Beurzen | evenementen organisatie | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Organisatie meetings brussel

over ons contacteer ons leer het team kennen missie jobs nuttige links juridische informatie sustainability taal it de fr en pt es aanmelden aanmelden registreren mijn profiel mijn favorieten in brussel profiel aanpassen pro user worden uitloggen ontdekken musea attracties monumenten… Te zien brussels card top musea bezoeken monumenten sites brusselse wijken parken culturele agenda te doen experience.brussels rondleidingen attracties vrije tijd winkelen markten wandelingen brussels card de brussels card uw sleutel om de stad te ontdekken gedurende u ontdek brussel op een aangename en originele manier met de tootbus spring aan boord van een dubbeldekker met open dak en ga voor een onvergetelijke tootbus hoponhopoffervaring slapen hotels jeugdherbergen reservatie… Types hotels jeugdherbergen reserveer uw verblijf vanaf tot ecolabels voor de brusselse ondernemingen bestaan er verschillende erkenningen voo.

nl nl fr en onthaal over ons expertise diensten nieuws team klanten contact fl consult uw communicatie op maat strategie pers corporate meer weten wie zijn wij fl consult werd in opgericht en is een consultancybureau voor pers en public relations gespecialiseerd in vastgoed milieu financin erfgoed en cultuur in de breedste zin van het woord organisatie meetings brussel zijn in trek Het bedrijf werkt nauw samen met een netwerk van onafhankelijke experten. Drie expertisedomeinen persrelaties fl consult werkt nauw samen met journalisten om hen bewuster te maken van relevante informatieinhoud. Meer lezen public relations public relations slaat op de methodes technieken die gebruikt worden om mensen te informeren over wat iemand heeft verwezenlijkt een merkimago te promoten en interesse te wekken bij welbepaalde doelgroepen. Meer lezen bedrijfscommunicatie fl consult staat bedrijven bij om een geschikte communicatiestrategie op p.

Informatie over Organisatie meetings brussel

nl fr infohuisvandijck.be historische locaties totaalorganisatie blog vacatures contact historische locaties afrikapaleis tervuren salons van dijck mechelen hof van riemen heistopdenberg al onze partnerlocaties naast het verzorgen van feesten in salons van dijck en het koloninpaleis werken wij met aantal unieke en historische evenementenlocaties samen. Neem zeker een kijkje en droom alvast weg kasteel van bouchout kasteel van bouchout het kasteel van bouchout in het hartje van de plantentuin meise biedt u niet alleen een sfeervolle maar ook boeiende omkadering voor allerlei evenementen Enige toelichting over organisatie meetings brussel Het kasteel met roots tot in de e eeuw was ooit de koninklijke woonplaats van keizerin charlotte. Voor uw meetings kan u gebruik maken van vergaderzalen voor groepen tot personen. Diverse opstellingen zijn mogelijk.